Preț întreg:
229 lei
Preț ofertă:
129lei
S-au comandat: 2
 
 
Detalii livrare: 2-7 zile lucratoare / 13-20 lei
Data aprox. livrare: 2 Mai 2018

Compresorul auto de aer pentru pneuri DC 12V este un dispozitiv portabil rapid alimentat la bricheta de la masina. Aparatul electric este rapid si rezistent, are carcasa metalica, este eficient pentru umflat roti de automobile sau anvelope, masini medii si mari. Specificatii: - presiune aer maxim: 150 PSI; - voltaj: DC12v/ 13.5v; - capacitate de pompare: 35 litri/min; - cablu 3m; - potrivit si pentru anvelope mari; - alimentare prin mufa de bricheta auto; - buton de Pornit/ Oprit; - siguranta la scurtcircuit / supraincalzire; - furtun lungime: 1 m; - presiune maxima: 7 bar; - aduce o roata de masina la presiune normala in ~ 3-4 minute; - manometru incorporat pentru vizualizarea permanenta a presiunii din pneuri; - putere motor: 168W; - timp folosire continuu: 10-15 min; - dimensiune: 180 x 70 x 120 mm; - greutate: 1.5 kg.

Tarife livrare:

 • Bucuresti - 13 lei / 2 kg
 • Metropolitan - 14,50 lei/ 2kg in Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti - Leordeni, Magurele Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu
 • National la nivel de orase  - 20 lei / 2 kg
 • Pentru fiecare kilogram suplimentar se mai percepe o taxa 1 leu/ kg

  DETECTO


  Am pornit acest proiect din pasiune pentru tehnica in general. Deoarece acest domeniu este atat de vast, am ajuns sa comercializam produse tehnice de toate felurile, de la gageturi la produse pentru casa si bricolaj dar si multe altele. Credem in calitatea produselor comercializate si garantam potentialilor clienti tot suportul si increderea echipei Detecto.


  Site:
  Facebook:

  Adresa:  Trusa chei tubulare impact 24 piese chrome-vanadium
  Oglinda retrovizoare auto cu 2 camere fata-spate
  Set leviere demontare tapiserie
  Set mecanici auto: set 14 chei combinate 8-24 si trusa108 piese din chrom-vanadium
  Husa pentru automobilul tau
  Set Trusa Chei Tubulare + 2 Chei Universale