Preț întreg:
950 lei
Preț ofertă:
230lei
S-au comandat: 9
 
Ofertă epuizată
 
Locatie oferta: Zona Tineretului

Curs evaluator proiecte  - ACREDITAT ANC , 17-18 ianuarie, Bucuresti

Totodata, va informam ca pentru fiecare curs, se mai aplica si o taxa de examinare si emitere certificate ANC in valoare de 185 lei. 

 

Detalii promotie

 

Programul de formare se adreseaza persoanelor care vor sa dobandeasca competente de evaluator pentru proiectele finantate din fonduri structurale, expertilor in domeniu, consultantilor din domeniul accesarii fondurilor structurale si de coeziune europene si al managementului de proiect, specialistilor in elaborarea si scrierea de proiecte precum si altor persoane interesate de evaluarea proiectelor.

 

Locatie: Formenerg Building, Bd. Gh. Sincai, Nr. 3, Sector 4, Bucuresti(vis-a-vis de Colegiul National Gh. Sincai)

 Conditii de acces : studii superioare finalizate cu diploma/adeverinta de licenta

Teme abordate:

Notiuni privind proiectele cu finantare nerambursabila: surse de finantare, structura unui proiect, realizarea bugetului etc.

 Evaluarea proiectelor – notiuni introductive

Organizarea procesului de evaluare

Etapele evaluarii proiectelor

Evaluarea propunerii de proiect

Codul de etica  al evaluatorului de proiecte 

Ghidul de evaluare al proiectelor: criterii de acordare a punctajului pe diferite programe FSE

Cursul de Evaluator proiecte este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana.

 • Totodata, va informam ca pentru fiecare curs, se mai aplica si o taxa de examinare si emitere certificate ANC in valoare de 185 lei.  

  Termeni Inscriere

   Pentru inscriere trimite un email la office@avangardeacademy.ro, care sa contina numele, prenumele, orasul cursantului..

  In maximul 72 de ore vei primi un e-mail cu confirmarea inscrierii si structura cursului ales.

  Pentru examinare si eliberarea diplomei ANC se percepe o taxa de 150 lei.

  Pentru alte informatii suna la numerele de telefon:  0723.123.227 /  021-252.04.14 de luni pana vineri in intervalul orar - 9:00 - 20:00.

Avangarde Business Academy

Avangarde Business Academy este o companie privata specializata in furnizarea de servicii de formare si perfectionare pentru adulti.
Cunoastem importanta dezvoltarii individuale si admiram dorinta fiecarei persoane de a evolua profesional. De aceea Avangarde Business Academy ofera o gama larga de cursuri si programe complexe de dezvoltare personala, adaptate cerintelor pietei fortei de munca si in conformitate cu standardele nationale si internationale.

Site: http://avangardeacademy.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Avangarde-Business-Academy/153950391479125

Adresa:

Str. Episcop Chesarie, Nr 4, sector 4, Bucuresti