Preț întreg:
799 lei
Preț ofertă:
525lei
S-au comandat: 2
 
Ofertă epuizată
 
Locatie oferta: national

Shopping ISTANBUL

01-03 noiembrie 2018

Tarif promotional*: 525 LEI/persoana/loc in dubla

„Istanbul, un oras fascinant construit pe doua continente, divizat de Stramtoarea Bosfor. Este unul dintre cele mai mari orase din lume, un oras modern combinat cu un oras traditional, un creuzet al multor civilizatii si persoane diferite. In  2010 Istanbulul a fost ales de catre Uniunea Europeana „Capitala Europeana a Culturii”. Din 1923 cand Turcia a devenit Republica, Istanbul a continuat sa creasca, astazi populatia sa ajungand la peste 17 milioane de locuitori. Acest lucru face din Istanbul cel mai mare oras al Turciei si unul dintre cele mai mari orase din lume.”

Ziua 1 – joi 1.11 

Plecare  miercuri seara  (31.10) din Pitesti ora 20.00 si din Bucuresti - zona Timpuri Noi la ora 22.00 pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Edirne - Istanbul. In cursul diminetii sosire la Istanbul, timp liber pana in jurul orei 14 cand se vor putea face formalitatile de cazare la Hotel Yuksel Yenikapi 4*  situat ultracentral, la 200 metri de piata Aksaray (kilometrul zero al orasului) sau similar.

Ziua 2 – vineri 2.11 

Timp liber: vizite individuale si shopping in Orasul vechi, Marele Bazar, Bazarul de condimente ori in mall-urile orasului. Pentru seara va sugeram o vizita in Taksim - inima modernului Istanbul si principala zona de leisure a acestuia; se poate ajunge in numai 10 minute cu metroul, de langa hotel. 

Ziua 3 – sambata 3.11 

Cine si-a definitivat deja lista de cumparaturi poate vizita Palatul Topkapi  (fosta resedinta a sultanilor otomani in care sunt expuse relicve islamice sacre, portenaluri, arme etc), Sfanta Sofia si moscheea lui Suleiman Magnificul Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 11-12; plecarea de la hotel este prevazuta pentru ora 17, cu o oprire de cca doua ore la FORUM - cel mai mare mall din Europa, care adaposteste un impresionant acvariu si cea mai mare colonie de rechini. Sosirea in Bucuresti, respectiv Pitesti, in cursul diminetii de duminica.

Tarif promotional*: 525 LEI/persoana/loc in dubla/ tripla

supliment single 214 LEI; 

reducere a 3-a persoana in camera 47 LEI

supliment imbarcare din Pitesti: 47 LEI

Servicii incluse:

-transport cu autocar clasificat international, cu aer conditionat

-2 nopti cazare cu mic dejun in Istanbul, Hotel Yuksel Yenikapi 4* http://www.yukselhotels.com.tr/en/index.html

-insotitor de grup 


Servicii neincluse:

-taxele de intrare la obiectivele turistice

-asigurarea medicala sau storno


NOTA: Cetatenii romani care calatoresc in scop turistic in Turcia nu au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat, dar nu pot intra sau tranzita cu cartea de identitate, ci numai in baza unui pasaport valabil. Valabilitatea minima a pasaportului trebuie sa fie de 6 luni de la data reintoarcerii in Romania. De asemenea, pasaportul trebuie sa detina file libere pentru aplicarea de stampile, in caz contrar autoritatile de frontiera refuzand accesul pe teritoriul Turciei. 

Penalizari in caz de anulare:

-penalizare 30 euro pana la data de 30.09.2018

-incepand cu data de 01.10.2018 penalizare 100%


Inainte de cumpararea voucherului, te rugam sa verifici disponibilitatea camerelor in perioada solicitata la agentia de turism Platinum Travel prin email la lidia@platinumtravel.ro. 

• ATENTIE Biletele sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor.

PROGRAM DE LUCRU LUNI - VINERI 10 - 18.00
VOUCHERUL ESTE NERETURNABIL PENTRU REZERVARILE LA CARE S-A EFECTUAT DEJA REZERVAREA LA HOTEL SAU LA BILETUL DE AVION ACOLO UNDE ESTE CAZUL.

Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa transmiti in maxim 24 ore prin email numele complete, data nasterii pentru copii si perioada cand doresti rezervarea pentru a putea transmite rezervarea catre hotel. Rezervarile se transmit numai in scris la lidia@platinumtravel.ro

PLATINUM TRAVEL

Agentia PLATINUM Travel & Events este tour-operator din 2007 si dezvolta servicii 'business to business' catre clienti 'corporate'. Echipa pe care o formam are experiente multiple în serviciul turistic si hotelier. Suntem foarte pretentiosi cu munca noastra si calitatea acesteia. Urmarim profesionalismul în tot ceea ce facem si nu lasam detaliile în voia întâmplarii.

Servicii si produse

PLATINUM Travel & Events are 3 servicii de baza:

- turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc programe de sustinere si perfectionare profesionala ale salariatului (training, team-building, work-shopuri, seminarii sau participarea la târguri si expozitii, la congrese s.a.);

- Incentive Trip: cu cele doua valente de recompensare si loializare: programe de premiere a salariatilor (dezvoltarea propriilor resurse umane prin programul de premiere a rezultatelor bune, evenimente speciale s.a.) si programe cu scopul de a fideliza clientii, furnizorii, firmele partenere (îmbunatatirea si optimizarea relatiilor pt turn-over maxim);

- Leisure Travel cuprinde programe de vacante sau sejururi pentru angajatii companiei. Acest program se adreseaza doar segmentului de piata format din companii medii si mari, societati nationale, corporatiilor multinationale si tuturor celor care înteleg sa protejeze propriul salariat.
Tel: 0748/221.030
e-mail: lidia@platinumtravel.ro
SC PLATINUM TRAVEL SRL
CIF RO22486522
CERTIFICAT INMATRICULARE J40/18249/2007
SEDIUL SOCIAL: CALEA VACARESTI 232, BL. 84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
CONT IBAN RO31RNCB0074092451510001
BCR TIMPURI NOI
LICENTA TOUROPERATOR NR 4621/22.10. 2010 VALABILA PE TERMEN NEDETERMINAT
BREVET LIDIA BRINZA CU NR 3686/ 11.12.1999
POLITA ASIGURARE INSOLVENTA CITY INSURANCE BN 659 VALABILA PANA LA 08.03.2019

Site: http://www.platinumtravel.ro
Facebook: https://www.facebook.com/platinumtravel.ro

Adresa:

Strada Împăratul Traian, Bucharest, Romania, 3