Pentru a putea achizitiona vouchere de servicii sau produse  de pe www.apropodeals.ro trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:
1. fa-ti un cont pe site
2. intra din contul tau de utilizator pe oferta pe care vrei sa o achizitionezi si adauga 1 comanda in cosul ce cumparaturi
3. alege modalitatea de plata dorita:
3.a. plata cu cardul online in maxim 72 ore dupa ce s-a efectuat comanda, nu mai tarziu de 72 ore.
3.b. plata se efectueaza prin transfer bancar sau depunere la orice sediu BCR in maxim 72 ore din momentul plasarii comenzii pe site. Dupa aceasta data comanda nu mai este valabila iar plata nu se va mai efectua, va rog tineti cont de acest aspect pentru a nu cumpara vouchere care nu mai sunt valabile.
3.c. plata la livrare valabila numai pentru produse livrate prin curieri
4. Numai comenzile facute de la acelsi magazin vin impreuna intr-un colet. 
5. Comenzile facute de la magazine diferite vin in colete separat la care se adauga costul aferent transportului prin curier. In contul de utilizator al fiecaruia este scris in dreptul fiecarei comenzi costurile de transport diferntiate pe locatie si este mentionat sub fiecare comanda in dreapta faptul ca numai comenzile de la un singur comerciant vin cumulate intr-un colet.
6. Numele fiecarui magazin este trecut sub fiecare oferta, dupa descriere si dupa termni si conditii. De asemenea numele magazinului apare si in contul de utilizator in dreptul fiecare comenzi (scrie MAGAZIN "X").
Nu livram prin posta, ci numai prin curier cu costurile aferente livrarii mentionate in fiecare oferta.
Atentie! Cand platiti cu cardul un produs ce urmeaza a se livra prin curier, veti mai achita la curier NUMAI CASH costurile transportului. Transportul nu se achita niciodata pe site, ci numai la curier cu bani cash. 
ATENTIE! Se livreaza NUMAI comenzile confirmate telefonic de destinatari si numai daca sunt prezenti la adresa mentionata de fiecare client in intervalul 9-18 de de luni-vineri.
Prin plata cu cardul poti achizitiona si folosi voucherul / voucherele imediat, sa le printezi si sa contactezi comerciantul.
Prin plata cu transfer bancar, te rugam sa rezervi numarul de vouchere dorit din contul tau de user, sa printezi rezervarea pe care vor aparea datele firmei, inclusiv banca si contul si sa virezi banii in contul mentionat pe rezervare sau sa mergi la orice sediu BCR pentru a depunde banii direct in cont.
Nu uita sa specifici cand faci plata prin transfer bancar sau cand depui banii direct la banca, numarul rezervarii de voucher/ vouchere pentru a putea identifica plata dvs si a va oferi posibilitatea sa va printati voucherul/ voucherele dorite.
Cu voucherul/ voucherele achizitionate, poti suna la comerciant, sa iti faci o porgramare direct de la comerciant, in orarul de lucru mentionat in oferta si la numerele de telefon care apartin comerciantului respectiv.
ATENTIE: Voucherele cumparate cu card bancar, prin transfer bancar sau depunere bani in cont la orice sediu BCR se descarca din contul dvs de utilizator creat pe acest site cu o adresa de email personala si o parola.
A se citi cu atentie la jumatatea fiecarei pagini sectiunea TERMENI SI CONDITII unde se explica clar ce trebuie facut cu voucherul dupa ce ati cumparat oferta.
Voucherele se descarca numai din contul dvs de utlizator de pe site. Voucherul este in format pdf si apare in stanga ecranului imediat dupa ce va logati in cont la sectiunea COMENZILE MELE.
Voucherele nu se trimit pe mail. Pe mail se trimite numai dovada de plata de la euplatesc.ro valabila pentru plata cu cardul, iar cu dovada de la euplatesc.ro NU se poate merge la programare pentru ca este doar o confirmare a platii dvs valabila NUMAI si NUMAI pentru dvs. Pentru organizatorul cursului, pentru salonul de infrumusetare, policlinica, sala de fitness, vulcanizare, spalatorie, etc este valbila NUMAI SI NUMAI VOUCHERUL DESCARCAT SI PRINTAT DIN CONTUL DVS DE UTILIZATOR DE PE ACEST SITE.

Daca aveti intrebari, va rugam sa necontactati de luni - vineri  intre orele 10,00 - 18,00 la nr de telefon 0727372352 sau la contact@apropodeals.ro