Preț întreg:
1400 lei
Preț ofertă:
270lei
S-au comandat: 8
 
Ofertă epuizată
 
Locatie oferta: Zona Tineretului

 

Curs auditor de mediu – ACREDITAT ANC, 21-23 MAI, Bucuresti

Totodata, va informam ca pentru fiecare curs, se mai aplica si o taxa de examinare si emitere certificate ANC in valoare de 210 lei. 

 

Detalii promotie: 

Cursul de AUDITOR DE MEDIU  vizeaza dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor practice ale participantilor in vederea desfasurarii auditului de mediu, cunoasterea standardelor in domeniu (14001:2004, 19011), planificarea auditului, analiza preliminara si realizarea auditului de mediu, intocmirea rapoartelor, coordonarea echipei si monitorizarea normelor impuse de legislatia in vigoare.

Grup tinta: Cursul se adreseaza managerilor ai proceselor sistemului de mediu, manageri generali, persoane care lucreaza in domeniul mediului sau in domeniul auditului extern si intern dar si oricarei persoane interesate sa isi dezvolte cariera in domeniul auditului de mediu.

Locatie: Formenerg Building, Bd. Gh. Sincai, Nr. 3, Sector 4, Bucuresti

(vis-a-vis de Colegiul National Gh. Sincai

Teme abordate:

·                     Reglementari in domeniul managementului de mediu (EMAS II, seria ISO 14000);

·                     Documentatia sistemelor de management – proiectare si elaborare;

·                     Implementarea si functionarea sistemelor de management de mediu;

·                     Imbunatatirea continua a sistemelor de management de mediu;

·                     Legislatie de mediu – structura si importanta;

·                     Identificarea riscurilor de mediu;

·                     Structura si continutul standardului ISO 19011;

·                     Realizarea auditurilor interne – pregatirea auditului, intrebari de audit, liste de verificare, analiza preliminara, raportul de audit;

·                     Audituri orientate pe procese;

·                     Tehnici de comunicare;

Cursul de AUDITOR DE MEDIU este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana.opeana.

Totodata, va informam ca pentru fiecare curs, se mai aplica si o taxa de examinare si emitere certificate ANC in valoare de 210 lei.  

  • Termeni Inscriere
  •  Pentru inscriere trimite un email la office@avangardeacademy.ro, care sa contina numele, prenumele, orasul cursantului..
  • In maximul 72 de ore vei primi un e-mail cu confirmarea inscrierii si structura cursului ales.
  • Pentru alte informatii suna la numerele de telefon:  0723.123.227 /  021-252.04.14 de luni pana vineri in intervalul orar - 9:00 - 20:00.

Avangarde Business Academy

Avangarde Business Academy este o companie privata specializata in furnizarea de servicii de formare si perfectionare pentru adulti.
Cunoastem importanta dezvoltarii individuale si admiram dorinta fiecarei persoane de a evolua profesional. De aceea Avangarde Business Academy ofera o gama larga de cursuri si programe complexe de dezvoltare personala, adaptate cerintelor pietei fortei de munca si in conformitate cu standardele nationale si internationale.

Site: http://avangardeacademy.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Avangarde-Business-Academy/153950391479125

Adresa:

Str. Episcop Chesarie, Nr 4, sector 4, Bucuresti