Preț întreg:
850 lei
Preț ofertă:
230lei
S-au comandat: 10
 
Ofertă epuizată
 
Locatie oferta: Bucuresti, Piata Revolutiei

Curs Inspector Resurse Umane 25-26 MAI, Bucuresti

Totodata, va informam ca pentru fiecare curs, se mai aplica si o taxa de examinare si emitere certificate ANC in valoare de 210 lei. 

 

Detalii promotie

 

Cursul Inspector Resurse Umane se adreseaza persoanelor care doresc sa invete REVISAL, sa intocmeasca si sa gestioneze documentele de evidenta a personalului, sa organizeze recrutarea personalului, planul de formare profesionala, medierea conflictelor de munca, sa intocmeasca statele de plata si declaratiile fiscale. Programul ofera posibilitatea dobandirii de competente in  competente in calcularea concediilor medicale, completarea si depunerea dosarului pentru recuperarea creantelor pentru concediile medicale de la Casa de Asigurari de Sanatate si sa intocmeasca dosare de pensionare,  indemnizatia de somaj, indemnizatia crestere copil, precum si alte activitati carcateristice domeniului resurselor umane.

 

Locatie: Str. EpiscopulChesarie, Nr 22, sector 4, Bucuresti

 Conditii de acces : studii medii finalizate cu diploma de BAC

Teme abordate:

·         Notiuni introductive – rolul si functiile inspectorului resurse umane.

·         Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic. Utilizarea programului REVISAL.

·         Raportul juridic de munca

·         Contractul individual de munca si contractul colectiv de munca.

·         Intocmirea statelor de plata. Calculul salariilor, indemnizatiilor si contributiilor.

·         Sistemul de pensii publice. Elemente practice

·         Sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca

Cursul de Inspector Resurse Umane este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana.

Totodata, va informam ca pentru fiecare curs, se mai aplica si o taxa de examinare si emitere certificate ANC in valoare de 210 lei.  

Termeni Inscriere

 Pentru inscriere trimite un email la office@avangardeacademy.ro, care sa contina numele, prenumele, orasul cursantului..

In maximul 72 de ore vei primi un e-mail cu confirmarea inscrierii si structura cursului ales.

Pentru alte informatii suna la numerele de telefon:  0723.123.227 /  021-252.04.14 de luni pana vineri in intervalul orar - 9:00 - 20:00.

Avangarde Business Academy

Avangarde Business Academy este o companie privata specializata in furnizarea de servicii de formare si perfectionare pentru adulti.
Cunoastem importanta dezvoltarii individuale si admiram dorinta fiecarei persoane de a evolua profesional. De aceea Avangarde Business Academy ofera o gama larga de cursuri si programe complexe de dezvoltare personala, adaptate cerintelor pietei fortei de munca si in conformitate cu standardele nationale si internationale.

Site: http://avangardeacademy.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Avangarde-Business-Academy/153950391479125

Adresa:

Str. Episcop Chesarie, Nr 4, sector 4, Bucuresti