Preț întreg:
950 lei
Preț ofertă:
de la 750lei
S-au comandat: 13
 
Ofertă epuizată

Inscrieri timpurii la Hotel Dolphin 4*, Constantin si Elena

Cazare cu all inclusive

01.06-06.06, 09.09-15.09: 

Loc in dubla: 750 LEI/ persoana/ 5 nopti

07.06-23.06:

Loc in dbl: 865 LEI/ persoana/ 5 nopti

24.06-30.06, 25.08-08.09:

Loc in dbl: 1200 LEI/ persoana/ 5 nopti

01.07-24.08:

Loc in dbl: 1449 LEI/ persoana/ 5 nopti

Tarifele includ cazare, masa all inclusive, taxa hoteliera.

Reduceri:

Copii pana la 2 ani nu primesc servicii;

Copil 2-11,99 ani cazat cu 2 adulti in camera achita numai 23 lei/ sejur, taxa statiune

Camera dubla se ocupa de maxim 2 adulti si 2 copii, fiecare pat are 2 paturi a cate 140 cm latime

Hotelul Dolphin**** din statiunea Sf. Konstantin &Elena reprezinta o cladire cu patru etaje, deservite de 3 lifturi, avand capacitate de:


    114 camere duble (suprafata de circa 24 mp.)

    27 camere de familie (2 camere duble standard cu usa intre ele)

    4 studiouri 

    28 mezonete


Toate camerele dispun de grup sanitar propriu cu dus si uscator de par, aer conditionat centralizat, TV satelit, telefon, seif (gratuit), fotoliu extensibil, balcon.


Servicii si Facilitati Hotel


Grand Hotel Varna Resort & SPA este format din 5 hoteluri apropiate, asa cum s-a mentionat mai devreme. Totusi serviciile si facilitatile oferite pentru fiecare hotel sunt particularizate, prin urmare vom prezenta serviciile individuale si comune ale hotelurilor din complex. 


 


A. Caracteristicile particulare - Dolphin**** - All Inclusive Premium


    mesele principale sunt servite sub forma de bufet la restaurantul principal al Hotelului Dolphin****. Se vor organiza trei seri tematice pe saptamana. Sistemul All Inclusive Premium incepe cu pranz in ziua sosirii si se termina cu micul dejun in ziua plecarii.

    ceai, cafea, bauturi alcoolice si racoritoare - servite la barurile hotelului Dolphin**** in functie de programul lor de lucru

    acces gratuit piscina exterioara a hotelului Dolphin**** - doua sezlonguri si o umbrela per camera la piscina (in limita disponibilitatilor), prosoape pentru piscina. Wi-Fi in lobby, in jurul piscinei hotelului.


 


B. Caracteristicile generale ale Grand Hotel Varna Resort&SPA


Turistii cazati in complex, beneficiari ai pachetului All Inlcusive Premium pot face rezervare a meselor la cele 4 restaurante "a la carte" din complex. Se poate face selectia intre:


    pranz tip bufet restaurantul italian "Dolce Vita" 

    pranz si cina "a la carte" in restaurantul “Grand Hot Barbeque” 

    pranz bufet si cina "a la carte" in restaurantul asiatic "Susam" 

    pranz bufet in restaurantul "South Beach"


Nota: rezervarile se efectueaza doar la fata locului si respectand conditiile stabilite de catre hotelier (de exemplu vizitarea in aceeasi zi la cina si a restaurantului "a la carte" si a restaurantului principal - se taxeaza). Rezervarile la restaurantele in aer liber sunt posibile in functie de conditiile meteo. 


De asemenea, turistii complexului se pot bucura de acces la:


    2 Snack-Bar-uri

    Bar de fructe 

    Casa de inghetata "Cool Breeze" 

    Bufet la miezul noptii in cadrul Grand Hotel Varna 

    programe de animatie, gimnastica acvatica, aerobica conform program

    darts, bocca

    Mini Club pentru copii intre 3-11,99 ani - hotel Dolphin

    loc de joaca copii - in fata hotelului Dolphin si Dolphin Marina; parc de aventuri

    PLAJA - Restaurant tip bufet pe plaja (conform program)

    PLAJA - Bauturi racoritoare si alcoolice gratuite la barul "South Beach"

    PLAJA - Amfiteatru pe plaja, programe de animatie pentru adulti si copii

    PLAJA - 2 sezlonguri si o umbrela/camera la plaja "South Beach" (in limita disponibilitatilor)

    PLAJA - WiFi pe plaja

    volei pe plaja 


Complexul dispune de o parcare foarte spatioasa, nepazita, gratuita (accesul la parcare este permis doar oaspetilor complexului). Accesul cu animale de companie in complex este strict interzis.


Alte facilitati optionale si contra cost in cadrul Grand Hotel Varna Resort&SPA: proceduri la Centrul SPA (Grand Hotel Varna), sauna (Grand Hotel Varna), masaj (Grand Hotel Varna), Internet Cafe (Grand Hotel Varna), inchiriere terenuri de tenis de camp/ fotbal, jocuri electronice, biliard, tenis de masa, sah.


Nota: Prezentarea conceptului All Inclusive Premium de mai sus este valabila pentru sezonul 2017. Hotelul isi rezerva dreptul de a alege sortimentele de mancare si de bauturi oferite si de efectua modificari ale conceptului all inclusive premium pe parcursul sezonului in 

Umbrela pe plaja Gratuit: 2 sezlonguri + 1 umbrela / camera PE PLAJA (in limita disponibilitatilor).a disponibilitatilor).

Inainte de a achizitiona voucherele te rugam sa verifici disponibilitatea camerelor prin telefon sau email la agentia Platinum Travel.

Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa trimiti cererea de rezervare ferma cu numele complete, sejurul, numarul copiilor si varstele lor pe email la lidia@platinumtravel.ro

Oferta nu include transport.
TRANSPORT AUTOCAR CU PLECARE DIN BUCURESTI: 25-30 EURO/ ADULT SAU COPIL
Email lidia@platinumtravel.ro
Tel: 0748/221.030

PROGRAM DE LUCRU: LUNI - VINERI 10,00 -18,00

VOUCHERUL ESTE NERETURNABIL PENTRU REZERVARILE LA CARE S-A EFECTUAT DEJA REZERVAREA LA HOTEL SAU LA BILETUL DE AVION ACOLO UNDE ESTE CAZUL.
Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa transmiti in maxim 24 ore prin email numele complete, data nasterii pentru copii si perioada cand doresti rezervarea pentru a putea transmite rezervarea catre hotel. Rezervarile se transmit numai in scris la lidia@platinumtravel.ro

PLATINUM TRAVEL

Agentia PLATINUM Travel & Events este tour-operator din 2007 si dezvolta servicii 'business to business' catre clienti 'corporate'. Echipa pe care o formam are experiente multiple în serviciul turistic si hotelier. Suntem foarte pretentiosi cu munca noastra si calitatea acesteia. Urmarim profesionalismul în tot ceea ce facem si nu lasam detaliile în voia întâmplarii.

Servicii si produse

PLATINUM Travel & Events are 3 servicii de baza:

- turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc programe de sustinere si perfectionare profesionala ale salariatului (training, team-building, work-shopuri, seminarii sau participarea la târguri si expozitii, la congrese s.a.);

- Incentive Trip: cu cele doua valente de recompensare si loializare: programe de premiere a salariatilor (dezvoltarea propriilor resurse umane prin programul de premiere a rezultatelor bune, evenimente speciale s.a.) si programe cu scopul de a fideliza clientii, furnizorii, firmele partenere (îmbunatatirea si optimizarea relatiilor pt turn-over maxim);

- Leisure Travel cuprinde programe de vacante sau sejururi pentru angajatii companiei. Acest program se adreseaza doar segmentului de piata format din companii medii si mari, societati nationale, corporatiilor multinationale si tuturor celor care înteleg sa protejeze propriul salariat.
Tel: 0748/221.030
e-mail: lidia@platinumtravel.ro
SC PLATINUM TRAVEL SRL
CIF RO22486522
CERTIFICAT INMATRICULARE J40/18249/2007
SEDIUL SOCIAL: CALEA VACARESTI 232, BL. 84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
CONT IBAN RO31RNCB0074092451510001
BCR TIMPURI NOI
LICENTA TOUROPERATOR NR 4621/22.10. 2010 VALABILA PE TERMEN NEDETERMINAT
BREVET LIDIA BRINZA CU NR 3686/ 11.12.1999
POLITA ASIGURARE INSOLVENTA CITY INSURANCE BN 659 VALABILA PANA LA 08.03.2019

Site: http://www.platinumtravel.ro
Facebook: https://www.facebook.com/platinumtravel.ro

Adresa:

Strada Împăratul Traian, Bucharest, Romania, 3