Preț întreg:
999 lei
Preț ofertă:
de la 869lei
S-au comandat: 5
 
Ofertă epuizată

Inscrieri timpurii la Sun Beach Platamonas 3*, Olympic Riviera, Platamonas

ATENTIE: DE 1.01.2018 se achita taxa oras direct la receptie.

cazare fara masa

perioade:

10.06-15.06

Loc in dbl: 869 LEI/ persoana/ 5 nopti

16.06-24.06

Loc in dbl: 1047 LEI/ persoana/ 5 nopti

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat pe plaja Platamonas, acest hotel de 3 stele are o grădină de 10.000 m² și acces direct la o plajă de nisip. Hotelul oferă o terasă la soare cu o piscină cu vedere la renumitul Castel Platamon.

Cu un balcon mare, cu vedere la mare și la munte, fiecare cameră de la Sun Beach Hotel este elegantă, spațioasă și dotată cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie de marmură. Accesul la internet prin cablu este gratuit, iar conexiunea WiFi este disponibilă la un cost suplimentar.

La restaurantul principal puteți să luați micul dejun, prânzul și cina, care includ în special preparate grecești și internaționale. Cafe barul de la piscină servește gustări, băuturi, cocktailuri, cafea și băuturi răcoritoare. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele publice.

Locația hotelului este ideală pentru sporturi nautice, precum schi nautic, ciclism nautic, parașutism și scufundări. Centrul orașului Platamonas se află la 10 minute cu mașina.

Personalul va stă la dispoziție nonstop. În plus, se asigură nonstop room service și un serviciu de e-mail. Serviciul de închirieri auto se poate aranja la cerere. 

Inainte de cumpararea voucherului, te rugam sa verifici disponibilitatea camerelor in perioada solicitata la agentia de turism Platinum Travel prin email la lidia@platinumtravel.ro. 

PROGRAM DE LUCRU LUNI - VINERI 10 - 18.00

VOUCHERUL ESTE NERETURNABIL PENTRU REZERVARILE LA CARE S-A EFECTUAT DEJA REZERVAREA LA HOTEL SAU LA BILETUL DE AVION ACOLO UNDE ESTE CAZUL.

Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa transmiti in maxim 24 ore prin email numele complete, data nasterii pentru copii si perioada cand doresti rezervarea pentru a putea transmite rezervarea catre hotel. Rezervarile se transmit numai in scris la lidia@platinumtravel.ro

PLATINUM TRAVEL

Agentia PLATINUM Travel & Events este tour-operator din 2007 si dezvolta servicii 'business to business' catre clienti 'corporate'. Echipa pe care o formam are experiente multiple în serviciul turistic si hotelier. Suntem foarte pretentiosi cu munca noastra si calitatea acesteia. Urmarim profesionalismul în tot ceea ce facem si nu lasam detaliile în voia întâmplarii.

Servicii si produse

PLATINUM Travel & Events are 3 servicii de baza:

- turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc programe de sustinere si perfectionare profesionala ale salariatului (training, team-building, work-shopuri, seminarii sau participarea la târguri si expozitii, la congrese s.a.);

- Incentive Trip: cu cele doua valente de recompensare si loializare: programe de premiere a salariatilor (dezvoltarea propriilor resurse umane prin programul de premiere a rezultatelor bune, evenimente speciale s.a.) si programe cu scopul de a fideliza clientii, furnizorii, firmele partenere (îmbunatatirea si optimizarea relatiilor pt turn-over maxim);

- Leisure Travel cuprinde programe de vacante sau sejururi pentru angajatii companiei. Acest program se adreseaza doar segmentului de piata format din companii medii si mari, societati nationale, corporatiilor multinationale si tuturor celor care înteleg sa protejeze propriul salariat.
Tel: 0748/221.030
e-mail: lidia@platinumtravel.ro
SC PLATINUM TRAVEL SRL
CIF RO22486522
CERTIFICAT INMATRICULARE J40/18249/2007
SEDIUL SOCIAL: CALEA VACARESTI 232, BL. 84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
CONT IBAN RO31RNCB0074092451510001
BCR TIMPURI NOI
LICENTA TOUROPERATOR NR 4621/22.10. 2010 VALABILA PE TERMEN NEDETERMINAT
BREVET LIDIA BRINZA CU NR 3686/ 11.12.1999
POLITA ASIGURARE INSOLVENTA CITY INSURANCE BN 659 VALABILA PANA LA 08.03.2019

Site: http://www.platinumtravel.ro
Facebook: https://www.facebook.com/platinumtravel.ro

Adresa:

Strada Împăratul Traian, Bucharest, Romania, 3


Last minute sejur Lefkada in luna iulie cu avionul
Last minute charter Skiathos plecare 28 iulie
Ultra last minute sejur in Ammoudia, Grecia de la 575 LEI/ persoana
Super last minute la Hotel Ilios 3* din Kassandra, Kriopigi
Ultra Last minute Hotel Apartament HERA, Skala Potamia, Insula THASSOS
Ultra last minute sejur in Thassos la Vila KALIVIOTIS