Preț întreg:
435 lei
Preț ofertă:
de la 335lei
S-au comandat: 10
 
Ofertă epuizată

Inscrieri timpurii la Principal New Leisure Hotel, Paralia Katerini

cazare cu mic dejun

ATENTIE: DE 1.01.2018 se achita taxa oras direct la receptie.

Perioade

 11.04-31.05

Loc in dbl: 335 LEI/ persoana/ 3 nopti

01.06-30.06:

Loc in dbl: 868 LEI/ persoana/ 6 nopti

01.07-31.08:

Loc in dbl: 948 LEI/ persoana/ 6 nopti

Minim 2 persoane.


Inscrieri timpurii la Principal New Leisure Hotel, paralia Katerini

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Aflat la mai puţin de 500 de metri de plaja din Paralia Katerini, Hotelul Principal New Leisure are o piscină cu cascadă, o terasă mobilată şi un bar amenajat modern lângă piscină. Proprietatea oferă acces gratuit la internet WiFi în toate zonele şi camere cu aer condiţionat şi balcon.


Toate camerele hotelului Principal se bucură de vedere la piscină, la golful Thermaic sau la munte. Unităţile de cazare au mobilier modern şi tapet floral, precum şi frigider, TV cu ecran plat şi seif. Baia privată include uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.


Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, servit zilnic în zona de luat masa. De asemenea, puteţi savura băuturi şi cocktailuri la barul cu vedere la piscină. La mică distanţă de mers pe jos de proprietate se găsesc restaurante şi baruri.


Oraşul Katerini este situat la 9 km de Hotelul Principal New Leisure, iar oraşul Salonic se află la 62 km. Muntele Olimp este la 25 km, iar situl arheologic din Dion se află la 20 km. La proprietate există parcare publică gratuită.


Acesta este locul preferat de turiștii din Paralia Katerinis, conform comentariilor independente.


Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,8 pentru un sejur pentru 2 persoane. 

Inainte de cumpararea voucherului, te rugam sa verifici disponibilitatea camerelor in perioada solicitata la agentia de turism Platinum Travel prin email la lidia@platinumtravel.ro. 

PROGRAM DE LUCRU LUNI - VINERI 10 - 18.00

VOUCHERUL ESTE NERETURNABIL PENTRU REZERVARILE LA CARE S-A EFECTUAT DEJA REZERVAREA LA HOTEL SAU LA BILETUL DE AVION ACOLO UNDE ESTE CAZUL.

Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa transmiti in maxim 24 ore prin email numele complete, data nasterii pentru copii si perioada cand doresti rezervarea pentru a putea transmite rezervarea catre hotel. Rezervarile se transmit numai in scris la lidia@platinumtravel.ro

PLATINUM TRAVEL

Agentia PLATINUM Travel & Events este tour-operator din 2007 si dezvolta servicii 'business to business' catre clienti 'corporate'. Echipa pe care o formam are experiente multiple în serviciul turistic si hotelier. Suntem foarte pretentiosi cu munca noastra si calitatea acesteia. Urmarim profesionalismul în tot ceea ce facem si nu lasam detaliile în voia întâmplarii.

Servicii si produse

PLATINUM Travel & Events are 3 servicii de baza:

- turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc programe de sustinere si perfectionare profesionala ale salariatului (training, team-building, work-shopuri, seminarii sau participarea la târguri si expozitii, la congrese s.a.);

- Incentive Trip: cu cele doua valente de recompensare si loializare: programe de premiere a salariatilor (dezvoltarea propriilor resurse umane prin programul de premiere a rezultatelor bune, evenimente speciale s.a.) si programe cu scopul de a fideliza clientii, furnizorii, firmele partenere (îmbunatatirea si optimizarea relatiilor pt turn-over maxim);

- Leisure Travel cuprinde programe de vacante sau sejururi pentru angajatii companiei. Acest program se adreseaza doar segmentului de piata format din companii medii si mari, societati nationale, corporatiilor multinationale si tuturor celor care înteleg sa protejeze propriul salariat.
Tel: 0748/221.030
e-mail: lidia@platinumtravel.ro
SC PLATINUM TRAVEL SRL
CIF RO22486522
CERTIFICAT INMATRICULARE J40/18249/2007
SEDIUL SOCIAL: CALEA VACARESTI 232, BL. 84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
CONT IBAN RO31RNCB0074092451510001
BCR TIMPURI NOI
LICENTA TOUROPERATOR NR 4621/22.10. 2010 VALABILA PE TERMEN NEDETERMINAT
BREVET LIDIA BRINZA CU NR 3686/ 11.12.1999
POLITA ASIGURARE INSOLVENTA CITY INSURANCE BN 659 VALABILA PANA LA 08.03.2019

Site: http://www.platinumtravel.ro
Facebook: https://www.facebook.com/platinumtravel.ro

Adresa:

Strada Împăratul Traian, Bucharest, Romania, 3


Super reduceri la Vila Europe situata in Paralia Katerini
Super reduceri la Hotel Studio SAN GIORGIO Paralia Katerini
Reduceri sejur in Halkidiki, la Hotel Athos Palace 4*
Last minute charter Skiathos plecare 28 iulie
Ultra last minute pentru Vila Kaldera, Halkidiki
SUPER sejur la Hotel ILIOS 3*, Kriopigi, Halkidiki