Preț întreg:
625 lei
Preț ofertă:
525lei
S-au comandat: 8
 
Ofertă epuizată

Oferta speciala la Hotel Magnolia Palace 4*, statiunea Chaika. Cazare cu all inclusive

cazare cu all inclusive 

01.06-15.06.06:

Loc in dbl vedere la mare: 525 LEI/ persoana/ 4 nopti

1 copil 2-12,99 ani in camera cu 2 adulti: achita 32 lei/ sejur - taxa statiune

al 3 lea adult in camera achita 80%.

Minim 2 persoane cazate in dubla.

Complex Manolia include 2 hoteluri amplasate într-un parc pitoresc din zona plajei Kabakum din stațiunea Golden Sands, care au propria plajă cu nisip, situată la doar 150 de metri. Centrul stațiunii se află la 6 km.


Hotelurile au vedere la malul Mării Negre, iar etajele superioare oferă vedere panoramică minunată. Toate camerele au aer condiționat, TV prin satelit, baie privată cu duș și uscător de păr și balcon. Oaspeții au, de asemenea la dispoziție un minibar aprovizionat cu produse ce presupun un cost suplimentar.


Cele 3 piscine în aer liber, ședințele de gimnastică aerobică acvatică, spectacolele din timpul zilei și de seară, programul de animație pentru copii și adulți și programul sportiv oferă o varietate mare de activități.


Oaspeții pot savura micul dejun și o varietate mare de specialități la prânz și la cină la restaurantul principal cu decor elegant, bucătărie deschisă și terasă. Există și un restaurant à la carte. Oaspeții au la dispoziție și 2 baruri care se află la piscină.


De la Complex Magnolia se ajunge cu autobuzul în orașul Varna în numai 10 minute. 

Inainte de a achizitiona voucherele te rugam sa suni la agentia Platinum Travel pentru a verifica disponibilitatea camerelor.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile. 
Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa trimiti cererea de rezervare ferma cu numele complete, sejurul, numarul copiilor si varstele lor pe email la 
lidia@platinumtravel.ro

Oferta nu include transport.
Email 
lidia@platinumtravel.ro
Tel: 0748/221.030
PROGRAM DE LUCRU: LUNI - VINERI 10,00 -18,00

VOUCHERUL ESTE NERETURNABIL PENTRU REZERVARILE LA CARE S-A EFECTUAT DEJA REZERVAREA LA HOTEL SAU LA BILETUL DE AVION ACOLO UNDE ESTE CAZUL.
Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa transmiti in maxim 24 ore prin email numele complete, data nasterii pentru copii si perioada cand doresti rezervarea pentru a putea transmite rezervarea catre hotel. Rezervarile se transmit numai in scris la lidia@platinumtravel.ro

PLATINUM TRAVEL

Agentia PLATINUM Travel & Events este tour-operator din 2007 si dezvolta servicii 'business to business' catre clienti 'corporate'. Echipa pe care o formam are experiente multiple în serviciul turistic si hotelier. Suntem foarte pretentiosi cu munca noastra si calitatea acesteia. Urmarim profesionalismul în tot ceea ce facem si nu lasam detaliile în voia întâmplarii.

Servicii si produse

PLATINUM Travel & Events are 3 servicii de baza:

- turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc programe de sustinere si perfectionare profesionala ale salariatului (training, team-building, work-shopuri, seminarii sau participarea la târguri si expozitii, la congrese s.a.);

- Incentive Trip: cu cele doua valente de recompensare si loializare: programe de premiere a salariatilor (dezvoltarea propriilor resurse umane prin programul de premiere a rezultatelor bune, evenimente speciale s.a.) si programe cu scopul de a fideliza clientii, furnizorii, firmele partenere (îmbunatatirea si optimizarea relatiilor pt turn-over maxim);

- Leisure Travel cuprinde programe de vacante sau sejururi pentru angajatii companiei. Acest program se adreseaza doar segmentului de piata format din companii medii si mari, societati nationale, corporatiilor multinationale si tuturor celor care înteleg sa protejeze propriul salariat.
Tel: 0748/221.030
e-mail: lidia@platinumtravel.ro
SC PLATINUM TRAVEL SRL
CIF RO22486522
CERTIFICAT INMATRICULARE J40/18249/2007
SEDIUL SOCIAL: CALEA VACARESTI 232, BL. 84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
CONT IBAN RO31RNCB0074092451510001
BCR TIMPURI NOI
LICENTA TOUROPERATOR NR 4621/22.10. 2010 VALABILA PE TERMEN NEDETERMINAT
BREVET LIDIA BRINZA CU NR 3686/ 11.12.1999
POLITA ASIGURARE INSOLVENTA CITY INSURANCE BN 659 VALABILA PANA LA 08.03.2019

Site: http://www.platinumtravel.ro
Facebook: https://www.facebook.com/platinumtravel.ro

Adresa:

Strada Împăratul Traian, Bucharest, Romania, 3


Sejur in luna septembrie la H. Pliska 3*, Nisipurile de Aur. Cazare cu all inclusive