Preț întreg:
699 lei
Preț ofertă:
de la 654lei
S-au comandat: 2
 
Ofertă epuizată
 
Locatie oferta: national

Citybreak ISTANBUL

la intalnirea dintre doua continente: Europa si Asia

28 aprilie - 1 mai 2018

Tarif : 699 LEI/persoana/loc in dubla


supliment single 225 LEI; 

reducere a 3-a persoana in camera: 49 LEI

supliment imbarcare din Pitesti: 49 LEI


Servicii incluse:

-transport cu autocar clasificat international, cu aer conditionat

-3 nopti cazare cu mic dejun in Istanbul, Hotel Grand Hilarium 4* http://www.hilariumhotel.com/

-insotitor de grup 


Servicii neincluse:

-programul optional din ziua de duminica: 25 euro/pers, minim 30 participanti

-taxele de intrare la obiectivele turistice

-ghizii locali si bacsisurile acestora (in cazul realizarii programului optional, onorariul ghidului local este inclus in pretul programului)

-asigurarea medicala sau storno„Istanbul, un oras fascinant construit pe doua continente, divizat de Stramtoarea Bosfor. Este unul dintre cele mai mari orase din lume, un oras modern combinat cu un oras traditional, un creuzet al multor civilizatii si persoane diferite. In  2010 Istanbulul a fost ales de catre Uniunea Europeana „Capitala Europeana a Culturii”. Din 1923 cand Turcia a devenit Republica, Istanbul a continuat sa creasca, astazi populatia sa ajungand la peste 17 milioane de locuitori. Acest lucru face din Istanbul cel mai mare oras al Turciei si unul dintre cele mai mari orase din lume.”


 


Ziua 1 – sambata 28.04 

Plecare  vineri seara (27.04) din Pitesti ora 20.00 si din Bucuresti - zona Timpuri Noi la ora 22.00 pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Edirne - Istanbul. In cursul diminetii sosire la Edirne, unde se viziteaza Moscheea Selimiye  - una dintre cele mai impresionante moschei din lume, inclusa in patrimoniul UNESCO - si bazarul local. Continuam drumul apoi catre Istanbul, unde ajungem in cursul amiezii. Cazare la Hotel Grand Hilarium 4*  situat ultracentral, la 200 metri de piata Aksaray (kilometrul zero al orasului) sau similar, apoi timp liber pentru un prim contact cu marea metropola.


Ziua 2 – duminica 29.04 

Tur pietonal, in care alaturi de insotitorul de grup si de ghidul local se viziteaza: Bazilica Cisterna, Obeliscul lui Theodosius si Fantana Germana a lui Wilhem al II-lea, Moscheea Albastra (monumente ce decoreaza astazi fostul Hipodrom). In continuarea acestei zile va propunem un program optional ce cuprinde o relaxanta croaziera pe Bosfor combinata cu o trecere pe malul asiatic si cu contemplarea intregului oras de pe Dealul Camlica, cel mai inalt punct de pe malul Bosforului, precum si o vizita la o fabrica de articole din piele. La incheierea acestui program autocarul va debarca, functie de optiuni, la hotel si la FORUM - cel mai mare mall din Europa, care adaposteste un impresionant acvariu si cea mai mare colonie de rechini. Intoarcerea la hotel se va face cu metroul.

Alternativ dupa-amiaza se pot vizita individual Palatul Topkapi  (fosta resedinta a sultanilor otomani in care sunt expuse relicve islamice sacre, portenaluri, arme etc) Sfanta Sofia si moscheea lui Suleiman Magnificul.


Ziua 3 – luni 30.04 

Timp liber: vizite individuale si shopping in Orasul vechi, Marele Bazar, Bazarul de condimente ori in mall-urile orasului. Pentru seara va sugeram o vizita in Taksim - inima modernului Istanbul si principala zona de leisure a acestuia; se poate ajunge in numai 10 minute cu metroul, de langa hotel. 


Ziua 4 – marti 01.05

La ora 9.30 plecare spre Romania; sosire in Bucuresti, respectiv Pitesti in cursul serii, functie de trafic. 


NOTA: Cetatenii romani care calatoresc in scop turistic in Turcia nu au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat, dar nu pot intra sau tranzita cu cartea de identitate, ci numai in baza unui pasaport valabil. Valabilitatea minima a pasaportului trebuie sa fie de 6 luni de la data reintoarcerii in Romania. De asemenea, pasaportul trebuie sa detina file libere pentru aplicarea de stampile, in caz contrar autoritatile de frontiera refuzand accesul pe teritoriul Turciei. 


Penalizari in caz de anulare:

-penalizare 50 euro pana la data de 31.03.2018

-dupa data de 01.04.2018 penalizare 100%Inainte de cumpararea voucherului, te rugam sa verifici disponibilitatea camerelor in perioada solicitata la agentia de turism Platinum Travel prin email la lidia@platinumtravel.ro. 

Anularea intre data confirmarii si emiterii facturii pana la data de 25 Noiembrie 2016: penalizare 50% din pretul pachetului de servicii;
o Anularea dupa data de 26 Noiembrie 2016, penalizare 100% din pretul pachetului de servicii, inclusiv Cina Festiva de Revelion;
• ATENTIE Biletele de avion sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor.

PROGRAM DE LUCRU LUNI - VINERI 10 - 18.00
VOUCHERUL ESTE NERETURNABIL PENTRU REZERVARILE LA CARE S-A EFECTUAT DEJA REZERVAREA LA HOTEL SAU LA BILETUL DE AVION ACOLO UNDE ESTE CAZUL.

Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa transmiti in maxim 24 ore prin email numele complete, data nasterii pentru copii si perioada cand doresti rezervarea pentru a putea transmite rezervarea catre hotel. Rezervarile se transmit numai in scris la lidia@platinumtravel.ro

PLATINUM TRAVEL

Agentia PLATINUM Travel & Events este tour-operator din 2007 si dezvolta servicii 'business to business' catre clienti 'corporate'. Echipa pe care o formam are experiente multiple în serviciul turistic si hotelier. Suntem foarte pretentiosi cu munca noastra si calitatea acesteia. Urmarim profesionalismul în tot ceea ce facem si nu lasam detaliile în voia întâmplarii.

Servicii si produse

PLATINUM Travel & Events are 3 servicii de baza:

- turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc programe de sustinere si perfectionare profesionala ale salariatului (training, team-building, work-shopuri, seminarii sau participarea la târguri si expozitii, la congrese s.a.);

- Incentive Trip: cu cele doua valente de recompensare si loializare: programe de premiere a salariatilor (dezvoltarea propriilor resurse umane prin programul de premiere a rezultatelor bune, evenimente speciale s.a.) si programe cu scopul de a fideliza clientii, furnizorii, firmele partenere (îmbunatatirea si optimizarea relatiilor pt turn-over maxim);

- Leisure Travel cuprinde programe de vacante sau sejururi pentru angajatii companiei. Acest program se adreseaza doar segmentului de piata format din companii medii si mari, societati nationale, corporatiilor multinationale si tuturor celor care înteleg sa protejeze propriul salariat.
Tel: 0748/221.030
e-mail: lidia@platinumtravel.ro
SC PLATINUM TRAVEL SRL
CIF RO22486522
CERTIFICAT INMATRICULARE J40/18249/2007
SEDIUL SOCIAL: CALEA VACARESTI 232, BL. 84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
CONT IBAN RO31RNCB0074092451510001
BCR TIMPURI NOI
LICENTA TOUROPERATOR NR 4621/22.10. 2010 VALABILA PE TERMEN NEDETERMINAT
BREVET LIDIA BRINZA CU NR 3686/ 11.12.1999
POLITA ASIGURARE INSOLVENTA CITY INSURANCE BN 659 VALABILA PANA LA 08.03.2019

Site: http://www.platinumtravel.ro
Facebook: https://www.facebook.com/platinumtravel.ro

Adresa:

Strada Împăratul Traian, Bucharest, Romania, 3


Bilete charter autocar litoral Bulgaria
Bilete charter autocar Kusadasi