Preț întreg:
525 lei
Preț ofertă:
de la 425lei
S-au comandat: 10
 
Ofertă epuizată

Super oferta in luna iunie la H. Shipka Beach 3*, Sunny Beach

Cazare cu all inclusive light

16.05-20.06:

Loc in dbl: 425 LEI/ persoana/ 3 nopti

Supliment copil 2-11,99 ani: 135 LEI/ Sejur 3 nopti

20.06-30.06:

Loc in dbl: 519 LEI/ persoana/ 3 nopti

Supliment copil 2-11,99 ani: 145 LEI/ Sejur 3 nopti


Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Aflat în staţiunea Sunny Beach, la 100 de metri de plajă şi la 2 km de parcul acvatic Action, hotelul Shipka Beach oferă un restaurant cu terasă în aer liber, precum şi un loc de joacă pentru copii. Oaspeţii pot lua masa la restaurantul proprietăţii.


Toate camerele dotate cu aer condiţionat includ o zonă de relaxare, unde vă puteţi destinde după o zi obositoare. Camerele au baie privată. Proprietatea asigură articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr. Hotelul Shipka Beach oferă acces gratuit la internet WiFi. Oaspeţii au la dispoziţie un TV cu canale prin satelit.


Proprietatea are o recepţie cu program nonstop, un minimarket şi o serie de magazine. Oaspeţii pot utiliza un teren de minigolf, la un cost suplimentar. Hotelul asigură parcare privată gratuită, locurile fiind alocate în funcţie de disponibilitate. La un cost suplimentar se pot organiza excursii off-road.


Plaja Majestic, unde vă puteţi bucura de sporturi nautice, se află la 100 de metri de hotelul Shipka. Există un bar de karaoke la câţiva paşi. Cel mai apropiat aeroport este cel al oraşului Burgas, situat la 29 km de proprietate. e pe parcursul sezonului in functie de diversi factori.

Nu este inclus transportul. 

Inainte de cumpararea voucherului, te rugam sa verifici disponibilitatea camerelor in perioada solicitata la agentia de turism Platinum Travel prin email la lidia@platinumtravel.ro. 

PROGRAM DE LUCRU LUNI - VINERI 10 - 18.00
VOUCHERUL ESTE NERETURNABIL PENTRU REZERVARILE LA CARE S-A EFECTUAT DEJA REZERVAREA LA HOTEL SAU LA BILETUL DE AVION ACOLO UNDE ESTE CAZUL.

Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa transmiti in maxim 24 ore prin email numele complete, data nasterii pentru copii si perioada cand doresti rezervarea pentru a putea transmite rezervarea catre hotel. Rezervarile se transmit numai in scris la lidia@platinumtravel.ro

PLATINUM TRAVEL

Agentia PLATINUM Travel & Events este tour-operator din 2007 si dezvolta servicii 'business to business' catre clienti 'corporate'. Echipa pe care o formam are experiente multiple în serviciul turistic si hotelier. Suntem foarte pretentiosi cu munca noastra si calitatea acesteia. Urmarim profesionalismul în tot ceea ce facem si nu lasam detaliile în voia întâmplarii.

Servicii si produse

PLATINUM Travel & Events are 3 servicii de baza:

- turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc programe de sustinere si perfectionare profesionala ale salariatului (training, team-building, work-shopuri, seminarii sau participarea la târguri si expozitii, la congrese s.a.);

- Incentive Trip: cu cele doua valente de recompensare si loializare: programe de premiere a salariatilor (dezvoltarea propriilor resurse umane prin programul de premiere a rezultatelor bune, evenimente speciale s.a.) si programe cu scopul de a fideliza clientii, furnizorii, firmele partenere (îmbunatatirea si optimizarea relatiilor pt turn-over maxim);

- Leisure Travel cuprinde programe de vacante sau sejururi pentru angajatii companiei. Acest program se adreseaza doar segmentului de piata format din companii medii si mari, societati nationale, corporatiilor multinationale si tuturor celor care înteleg sa protejeze propriul salariat.
Tel: 0748/221.030
e-mail: lidia@platinumtravel.ro
SC PLATINUM TRAVEL SRL
CIF RO22486522
CERTIFICAT INMATRICULARE J40/18249/2007
SEDIUL SOCIAL: CALEA VACARESTI 232, BL. 84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
CONT IBAN RO31RNCB0074092451510001
BCR TIMPURI NOI
LICENTA TOUROPERATOR NR 4621/22.10. 2010 VALABILA PE TERMEN NEDETERMINAT
BREVET LIDIA BRINZA CU NR 3686/ 11.12.1999
POLITA ASIGURARE INSOLVENTA CITY INSURANCE BN 659 VALABILA PANA LA 08.03.2019

Site: http://www.platinumtravel.ro
Facebook: https://www.facebook.com/platinumtravel.ro

Adresa:

Strada Împăratul Traian, Bucharest, Romania, 3


Sejur in luna septembrie la H. Pliska 3*, Nisipurile de Aur. Cazare cu all inclusive