Termeni si Conditii

Pe site apropodeals.ro sunt postate oferte de la mai multi comercianti. Fiecare comanda se plaseaza individual. Se cumuleaza numai comenzile de la acelasi magazin. Comenzile de la magazine diferite vin in colete separate si nu pot fi cumulate cu comenzi de la alte magazine. 
Taxa de livrare prin curier nu este inclusa in pretul produsului, aceasta fiind adaugata fiecarui colet. Tarifele pentru taxe livrare prin curier sunt trecute in fiecare oferta si apar si in momentul in care este plasata comanda.

Detalii privind Politica de retur in link mai jos:

http://apropodeals.ro/politica-de-retur

si Formular retragere comanda

In continuare termenii si conditiile site www.apropodeals.ro: 
www.apropodeals.ro, denumit in continuare SITE, este creat si administrat de S.C. Platinum Travel S.R.L.
Acest site poate fi folosit doar de persoanele care au implinit 18 ani!

1. Operarea datelor cu caracter personal

S.C. Platinum Travel S.R.L. inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal din Romania ca operator de date cu caracter personal cu numarul 134043977179/2013.

Inregistrarea pe site-ul www.apropodeals.ro este permisa doar persoanelor care au implinit varsta de 18 ani.

Confidentialitatea

Platinum Travel S.R.L. se angajeaza sa nu divulge informatiile personale colaboratorilor sau partenerilor nostri, fara a avea consimtamantul dumneavoastra.

Newsletter si Oferte

Platinum Travel S.R.L. isi rezerva dreptul de a trimite informatii despre serviciile si ofertele sale NUMAI utilizatorilor care si au dat consimtamantul expres prin re-abonarea la newsletter.

Folosirea informatiilor personale

Prin furnizarea datelor dvs personale, sunteti de acord sa va folosim informatiile personale pentru: furnizarea serviciilor si asistenta tehnica ceruta; rezolvarea disputelor, colectarea taxelor si rezolvarea altor probleme; prevenirea activitatilor interzise sau ilegale; imbunatatirea, masurarea si personalizarea continutului reclamei si a serviciilor noastre; trimiterea noutatilor despre serviciile si ofertele noastre speciale.

Securitatea datelor personale

Platinum Travel S.R.L. se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completata si actualizata, iar la cererea in scris trimisa la adresa din Calea Vacaresti 232, Bl. 84, Ap.3, sector 4, Bucuresti - Romania, se oblige sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, precum si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor.

Modificari

Platinum Travel S.R.L. isi rezerva dreptul de a aduce modificari la Termenii si Conditiile de mai jos, fara notificari prealabile. Utilizatorii site-ului au obligatia de a verifica periodic aceasta pagina si de a lua la cunostinta revizuirile facute. Orice fel de folosire a Platinum Travel SRL dupa postarea pe site a modificarilor implica acceptarea tacita a acestora.

Folosirea materialelor puse la dispozitie pe site

Puteti vedea, folosi, copia sau distribui aceste materiale (fotografii, text, filme, etc) gasite pe Platinum Travel SRL doar in scop personal, informativ si necomercial. Este strict interzisa copierea acestor materiale pentru uz public.Platinum Travel SRL nu poate fi folosit pentru crearea unei liste de produse sau servicii concurente. Este strict interzisa utilizarea site-ul sau materialelor prezentate pe site pentru trimiterea unor e-mailuri cu scop comercial.

Acceptul utilizatorului

Acesta este un acord intre Platinum Travel SRL si utilizatorii site-ului www.apropodeals.ro
Accesand si utilizand acest Website acceptati si luati la cunostinta prevederile acestor Termeni si Conditii.

Folosirea informatiilor trimise de utilizatori

Orice material primit precum date, raspunsuri, intrebari, comentarii, sugestii sau idei pe care ni le trimiteti (exceptie facand datele cu caracter personal), pot fi reproduse, folosite sau trimise catre terti. De asemenea, ne luam libertatea de a folosi orice idee, concept sau know-how continut in informatiile pe care ni le-ati trimis indiferent de motiv, in dezvoltarea, fabricarea sau pentru marketingul produselor sau serviciilor noastre.

Fara acordul Platinum Travel S.R.L.

Nu investigam, nu reprezentam sau nu ne dam acordul pentru acuratetea, legalitatea, legitimitatea, validitatea sau fiabilitatea produselor, serviciilor, ofertelor, cupoanelor, promotiilor sau Materialelor, inclusiv pentru sfaturile sau recomandarile continute, distribuite sau descarcate de pe www.apropodeals.ro

Orice trimitere pe care o facem la orice nume, marca, produs, serviciu sau site al unei terte parti nu constituie sau implica aprobarea noastra.
De asemenea nu ne asumam raspunderea pentru sponsorizarile sau recomandarile unei terte parti sau pentru calitatea produselor, serviciilor, sfaturilor si informatiilor afisate, cumparate sau obtinute de catre utilizator ca rezultat al unei reclame sau a unei informatii sau oferte de pe www.apropodeals.ro.
Fiecare partener care publica oferte pe www.apropodeals.ro este responsabil pentru continutul ofertei, imagini si pret. Fiecare partener al www.apropodeals.ro trimite prin e-mail ofertele sale insotite de descriere, pret si poze la contact"apropodeals.ro, acestea fiind postate la cererea partenerilor (terta parte). Partenerii site-ului www.apropodeals.ro sunt direct raspunzatori de continutul ofertelor, pozele afisate, preturile practicate, calitatea produselor sau serviciilor livrate, Apropodeals.ro va mijloci sau media comunicarea intre parteneri si utilizatori oferind nr de telefon si adresa de e-mail al partenerului respectiv.

Raspundere legata de continutul site-ului

Platinum Travel S.R.L. comunica informatii oferite si create de catre agentii de publicitate, asociati, dezvoltatori de software, editori, agenti de marketing, angajati, utilizatori, distribuitori si alte terte parti. Platinum Travel SRL nu are nici un control asupra acuratetei informatiilor si a materialelor prezente pe site. 
Platinum Travel S.R.L. poate prezenta inexactitati tehnice sau erori de redactare.

Nu oferim garantii si nici nu putem fi raspunzatori pentru asemenea informatii, inclusiv pentru continut, calitate, drepturi de autor sau alte probleme legale, sau orice pierdere sau paguba rezultata.
Platinum Travel S.R.L. nu isi asuma nicio raspundere privind modificarea fara preaviz a informatiilor legate de produse sau promotii, inclusiv pretul sau valabilitatea oricarui produs sau serviciu, de catre partea care ofera produsul sau promotia.

Mentionam ca pozele si/sau filmele de prezentare sunt cu caracter informativ.

Platinum Travel SRL poate face imbunatatiri sau poate corecta orice eroare sau omisiune pe site. Ne vom stradui sa actualizam informatiile de pe site in timp util, dar nu vom fi raspunzatori pentru inexactitatile gasite.

Listarea unui site extern nu implica aprobarea site-ului www.apropodeals.ro care apartine Platinum Travel SRL sau a afiliatilor sai. Platinum Travel SRL nu ofera referinte cu privire la disponibilitatea sau performantele site-ului sau pentru site-urile catre care oferim link. Cand dati click pe orice link, browserul dumneavoastra se va conecta in mod automat la o alta fereastra de browser care nu este gazduita sau controlata de Platinum Travel S.R.L. 
Platinum Travel S.R.L. si afiliatii sai nu sunt responsabili pentru continutul, functionalitatea sau siguranta acestor site-uri partenere.

Unele link-uri externe pot oferi informatii pe care unii utilizatori sa le considere subiective, nepotrivite sau ofensive. Nu suntem responsabili pentru acuratetea, relevanta, respectarea drepturilor de autor, legalitatea sau decenta materialelor continute in orice site extern pentru care oferim link. Noi nu investigam afacerile site-urilor partenere inainte sau dupa introducerea acestora in motorul nostru de cautare devenind astfel parte din materialele de pe www.apropodeals.ro. 
De asemenea, nu ne asumam nici o raspundere pentru continutul oferit de terte parti, care fac parte din directoarele noastre.

Declinarea raspunderii

Platinum Travel SRL isi declina orice responsabilitate pentru acuratetea, continutul, corectitudinea, legalitatea, siguranta, operabilitatea sau validitatea informatiilor sau a materialelor privind ofertele afisate pe site.

Utilizatorul este responsabil pentru protejarea parolelor Utilizatorului, daca exista.

Utilizatorul a luat la cunostinta ca in cazul in care exista intreruperi sau probleme ce tin de serviciile de internet care sunt in afara puterii Platinum Travel SRL, acesta nu poate fi gasit responsabil pentru orice pierderi de date in timpul transmiterii informatiilor pe Internet.

Desi obiectivul Platinum Travel SRL este sa faca SITE-ul www.apropodeals.ro sa fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, SITE-ul www.apropodeals.ro ar putea fi indisiponibil din cand in cand pentru orice motiv, incluzand / fara sa limiteze la mentenanta si verificari tehnice.

Intelegeti si ati luat la cunostinta ca din cauza circumstantelor, fie ele in afara sau in puterea Platinum Travel SRL, accesul la SITE www.apropodeals.ro poate fi intrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.

Platinum Travel SRL are dreptul sa modifice sau sa intrerupa orice aspect sau functionalitate a SITE-ului www.apropodeals.ro, incluzand / fara a se limita la, continutul, orele in care SITE-ul www.apropodeals.ro este accesibil sau echipamentul tehnic (hardware si software) necesar pentru a accesa site-ul www.apropodeals.ro

In plus, Platinum Travel SRL poate intrerupe propagarea / vizibilitatea oricarei categorii, portiuni sau informatii, poate schimba sau elimina orice metoda de transmitere si poate schimba vitezele de transmitere a informatiei sau alte caracteristici ale semnalului de transmitere.

2. Modificarea Termenilor

Platinum Travel SRL isi rezerva dreptul de a modifica, termina, anula oricare dintre Termenii si Conditiile si/sau Acordul de Confidentialitate al SITE-ului www.apropodeals.ro in functie de cum considera necesar sau cum doreste.

Aceste schimbari pot include, printre altele, adaugarea anumitor taxe sau comisioane.

Daca Platinum Travel SRL face modificari substantiale, va vom notifica prin email trimitand modificarile adreselor de email inregistrate o data cu contul dumneavoastra si / sau anuntand printr-un text in SITE www.apropodeals.ro modificarile aduse. Orice schimbari ale Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare cu putin timp inaintea trimiterii emailurilor catre utilizatorii inregistrati pe SITE www.apropodeals.ro sau inaintea postarii pe SITE www.apropodeals.ro a anuntului cu modificarile aduse, atata vreme cat aceste modificari nu afecteaza voucherele / cupoanele cumparate inainte de data in care au avut loc efectiv schimbarile.

Aceste modificari vor intra in vigoare imediat pentru Utilizatorii noi ai SITE-ului www.apropodeals.ro si pentru orice vouchere / cupoane cumparare de Utilizatorii noi. Va sugeram, deci, sa recititi acest anunt important care contine modificarile Termenilor si Conditiilor si a Acordului de Confidentialitate din cand in cand pentru a fi informat de aceste schimbari. Orice utilizare a acestui SITE www.apropodeals.ro de catre Utilizator, dupa o astfel de notificare, presupune acceptarea modificarilor din partea Utilizatorului.

3. Echipament

Utilizatorul va fi responsabil pentru obtinerea si a mentinerea functionala tuturor echipamentele telefonice, calculatoare si alte echipamente necesare pentru accesul si utilizarea SITE-ului www.apropodeals.ro, si va achita toate cheltuielile legate de acest aspect.
Platinum Travel SRL nu va fi facut responsabil pentru orice deteriorari aduse echipamentului Utilizatorului ca urmare a utilizarii SITE-ului www.apropodeals.ro.

4. Conduita Utilizatorului

SITE-ul www.apropodeals.ro sau oricare dintre site-urile individuale sau tipizate in functie de comerciant sau oras existente acum sau pe viitor incluse in SITE www.apropodeals.ro sau disponibile prin link-uri externe gasite pe SITE www.apropodeals.ro sunt proprietate privata. 
Utilizarea si toate procesele interactive desfasurate pe SITE www.apropodeals.ro trebuie sa fie in concordanta cu acesti Termeni si Conditii.

Desi suntem de acord si incurajam interactivitatea pe SITE-ul www.apropodeals.ro nostru, insistam si cerem tuturor Utilizatorilor nostri sa se abtina de la toate activitatile care au legatura cu acest SITE www.apropodeals.ro, care au scopuri atinse altfel decat in mod legal.

Utilizatorul nu va posta sau transmite prin acest SITE www.apropodeals.ro materiale care incalca in orice fel drepturile celorlalti utilizatori, sau orice forma de material ilegal, amenintator, abuziv, fals, care nu respecta drepturile de autor, vulgar, obscen, profan sau in alt fel respingator, care poate incuraja conduita ce ar putea fi interpretata ca activitate criminala, poate ofensa minoritatile care incalca orice lege sau care, fara acordul Platinum Travel SRL, obtinut in scris in prelabil, contine publicitate sau alte informatii legate de produse sau servicii.

Orice conduita a User-ului care la discretia exclusiva a Platinum Travel SRL incalca drepturile sau nu permite oricarui alt User sa foloseasca SITE-ul www.apropodeals.ro este strict interzisa. Utilizatorul nu va utiliza acest SITE pentru a incuraja sau face solicitari comerciale, religioase, politice sau pentru a face solicitari necomerciale, incluzand / fara a se limita la, solicitarea Utilizatorilor SITE-ului www.apropodeals.ro sa devina utilizatori ale altor servicii (fie ca sunt servicii online sau nu) care sunt in competitie directa/indirecta cu cele furnizate de catre Platinum Travel SRL.

Prevederile din articolul 4 se aplica in mod egal si exista pentru beneficiile Platinum Travel SRL, partenerii sai, Comerciantii si pentru terti, si toti vor avea dreptul sa foloseasca si sa intareasca aceste prevederi in mod direct sau din partea lor.
SITE-ul www.apropodeals.ro isi rezerva dreptul de a isi selecta clientii in functie de conduita fiecaruia si daca nu respecta regulile SITE-ului apropodeals.ro 

5. Copyright si Marci Inregistrate

Marcile companiei

Numele companiei, logo-ul sau orice alt produs, serviciu, design sau slogan legat de acestea sunt marci comerciale sau de serviciu detinute si utilizate doar cu licenta de la Platinum Travel SRL. Toate copiile pe care le faceti acestor materiale sau site-ului www.apropodeals.ro trebuie sa aiba drepturi de autor, marci inregistrate sau alte drepturi de proprietate. Nu aveti dreptul sa folositi numele sau marca Platium Travel SRL pentru publicitate sau orice alta forma de reclama fara a avea consimtamantul scris al Platinum Travel SRL. Cererile pentru autorizatie trebuie trimise la adresa office@apropodeals.ro.Utilizatorul nu are dreptul sa modifice, sa posteze, sa participe in transferul sau vanzarea, sa creeze variante derivate ale, sau in orice fel sa exploateze continutul partial sau in totalitate. Utilizatorul nu are voie sa descarce, printeze si /sau salveze materialul protejat pentru uzul personal al Utilizatorului.Decat daca este specificat in mod expres, nu este permisa copierea, redistribuirea, retransmiterea, publicarea sau exploatarea comerciala a materialului descarcat fara acordul Platinum Travel SRL sau acordul detinatorului drepturilor de autor.Daca in cazul in care copierea, redistribuirea sau publicarea materialului inregistrat este permisa, schimbarea sau stergerea atributiilor autorului nu vor fi permise.Utilizatorul a luat la cunostinta ca nu-i este permis sa-si asume drepturi de autor prin descarcarea materialului protejat prin legea drepturilor de autor.

6. Politicile Dreptului De Autor

Platinum Travel S.R.L. isi rezerva dreptul sa inceteze acest acord cu oricare dintre Userii care incalca in mod repetat drepturile tertilor in cazul in care sunt primite reclamatii de la detinatorii drepturilor de autor sau de la reprezentatii acestora. Fara a limita urmatoarele, daca credeti ca exista material care intra sub incidenta drepturilor de autor si a fost copiat sau postat din / pe SITE www.apropodeals.ro incalcand drepturile de autor, veti furniza Platinum Travel S.R.L. urmatoarele informatii:

a. O semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa actioneze in numele Detinatorului Drepturilor de autor

b. Identificarea si localizarea materialului din SITE www.apropodeals.ro

c. O declaratie scrisa din partea dumneavoastra din buna credinta prin care credeti ca exista material folosit in mod ilegal pe SITE www.apropodeals.ro

d. Numele dumneavoastra si informatiile de contact (numar de telefon sau adresa de email)

e. O declaratie prin care dumneavoastra confirmati ca informatii de la mai sus sunt corecte si ca, sub legea Codului Penal, sunteti detinatorul drepturilor de autor sau sunteti autorizat de respectivul detinator al drepturilor de autor sa luati masuri pentru a proteja materialul propriu. Persoana si adresa de contact in cazul drepturilor de autor.

7. Renuntare la Garantie

Userul este de acord in mod expres ca orice utilizare a acestui site se face cu risc asumat de catre user. Nici PLATINUM TRAVEL SRL, nici partenerii sau oricare dintre angajaii, comercianii sau terti ai sai, la fel ca si angajatii, directorii lor, nu garanteaza ca utilizarea acestui site se va face neintrerupt fara erori.

SITE-UL www.apropodeals.ro  sunt date inspre utilizare, asa cum se prezinta. PLATINUM TRAVEL SRL, prin prezenta renunta la orice si toate reprezentarile, garantiile si conditiile, fie expres, fie in mod implicit, incluzand, fara a se limita la incalcarea drepturilor de autor, imposibilitatea lansarii pe piata a produselor / serviciilor cu anume scop.

8. Limitarea Raspunderii

IN NICI UN CAZ NU VA FI PLATINUM TRAVEL SRL FACUT RESPONSABIL PENTRU ORICE DAUNA APARUTA IN MOD INDIRECT, ACCIDENTAL, SPECIAL SAU IN CONSECINTA INCHEIERII ACESTUI ACORD.

9. Monitorizare

Platinum Travel SRL are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul SITE-ului www.apropodeals.ro tot timpul, incluzand forumuri, mesaje personale numite in continuare ca parte a SITE-ului www.apropodeals.ro, pentru a determina daca se respecta Termenii acestui acord si oricare alte regului de utilizare stabilite de Platinum Travel SRL, si de asemenea pentru a verifica daca este respectata legea, sau pentru a raspunde cerintelor din partea organelor competente de stat. Fara a limita urmatoarele, Platinum Travel SRL isi rezerva dreptul, fara a avea obligatia, de a scoate orice material pe care Platinum Travel SRL, la discretia sa, considera ca este in neconcordanta cu prevederile prezente aici sau in orice alt fel asemanator.

10. Intimitate

Userul este de acord ca tot continutul generat de el si / sau continutul generat de Platinum Travel SRL care colectiv poate fi numit Comunitate este public si nu privat, si deci continutul Userului poate fi citit de catre altii fara cunoasterea acestuia.Platinum Travel SRL nu controleaza sau aproba continutul, mesajele sau alte informatii gasite in Comunitate si deci Platinum Travel SRL renunta la orice fel de responsabilitate privind Comunitatile si alte actiuni care rezulta din participarea Utilizatorului in orice Comunitate, incluzand orice material provocator sau ilegal. In general, orice fel de interactiune a Utilizatorului cu SITE-ul www.apropodeals.ro (in grupuri de discutii, comentarii la un post, etc) e considerata ca fiind neconfidentiala. Daca, in particular, exista pagini de Internet care permit comunicarea de materiale in SITE  www.apropodeals.ro si vor fi tratate de Platinum Travel S.R.L. ca materiale confidentiale, acest lucru va fi mentionat pe acele pagini.
Prin postarea comentariilor, mesajelor sau a oricarei alte informatii pe SITE  www.apropodeals.ro, Utilizatorul ii acorda Platinum Travel SRL dreptul sa foloseasca aceste informatii pentru promotii, campanii de marketing, cercetari sau in orice alte scopuri legale fara limitari de timp, spatiu sau orice alt fel de limitare. Pentru mai multe informatii cititi va rugam frumos Acordul De Confidentialitate, care face parte integranta din prezentul document de Termeni si Conditii.

11. Acordarea Licentei prin postarea informatiei pe SITE  www.apropodeals.ro

Userul acorda in mod gratuit, fara limita de timp sau spatiu sau orice alt fel de limitare, in mod gratuit si irevocabil, drepturile de a folosi neexclusiv continutul sau informatia postata pe site. Platinum Travel SRL va putea folosi aceasta informatie prin, fara a se limita la, reproducere, modificare, publicare, editare, traducere, distribuire. Informatia va fi folosita fie singura fie ca parte a altor metode de comunicare, in orice fel, fara limitari teritoriale. Platinum Travel SRL va avea de asemenea dreptul de a acorda aceasta drept de utilizare partenerilor sai sau altor terti.

12. Terminarea Acordului

Platinum TravelSRL poate termina acest acord oricand. Fara a limita urmatoarele, Platinum Travel SRL are dreptul sa termine sau sa suspende oricand oricare dintre parole sau conturi are Utilizatorului in eventualitatea in care conduita Utilizatorului (sau in eventualitatea in care Platinum Travel SRL considera la propria-i discretie sa ca) e inacceptabila, nu respecta Termenii Acestui Acord. Prevederile sectiunilor 2,4,5,6,7,10 si 11 vor ramane valabile si dupa terminarea acestui Acord.

13. Marci Inregistrate

Platinum Travel si www.apropodeals.ro sunt marci inregistrate. Toate drepturile ale acestor marci inregistrate sunt in mod expres rezervate Platinum Travel SRL. Daca nu e altfel mentionat, toate Marcile Inregistrate care apar in SITE www.apropodeals.ro  sunt proprietatea Platinum Travel SRL.

14. Continut terta parte

Platinum Travel SRL, in mod similar cu un provider de servicii de Internet, este un distribuitor a continutului pus la dispozitie de terte persone si de Utilizatori.
Platinum Travel SRL nu are mai mult control editorial asupra acestui continut decat o librarie sau o biblioteca sau un stand de ziare. Orice opinie, sfat, declaratie, serviciu, oferta, sau alte informatii puse la dispozitie de terte persoane, incluzand alti utilizatori le apartin. In multe din cazuri, continutul disponibil prin SITE www.apropodeals.ro reprezinta opiniile sau judecatile ce apartin respectivilor autori sau Utilizatori care nu au relatii contractuale cu Platinum Travel SRL. Platinum Travel SRL nu este responsabil pentru acuratetea oricarei opinii sau sfat sau declaratie facuta pe www.apropodeals.ro de catre altcineva decat un angajat www.apropodeals.ro care se ocupa special cu acest lucru. In nici un caz nu va fi Platinum Travel SRL responsabil pentru orice pierdere a sa.


NOILE REGLEMNTARI GDPR valabile din 25 mai 2018
Informarea corecta a utilizatorilor acestui site este importanta pentru noi, asa ca o va explicam în detaliu, in randurile care urmeaza, ce date colectam de la tine, cum le folosim, in ce scop le folosim si care sunt drepturile tale in acest context.

E important de spus la ce ne referim cand folosim expresia DATE PERSONALE – orice data despre o persoana fizica, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice Numar de Identificare, orice informatii despre Localizare si orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informatiile obtinute prin cookie-uri.

Legat de ACORD, în contextul colectarii si folosirii datelor tale, am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa ne poti oferi acest acord în deplina cunostinta de cauza, de la prima si pâna la ultima ta interactiune cu acest site.
Scopul nostru, în ce priveste social media, este unul educational, iar noile reguli de protectie a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, iti promitem ca siguranta datelor tale este o prioritate pentru noi si ca folosim aceste date pentru unicul scop de a-ti oferi o experienta personalizata atat pe site-ul nostru, cât si pe platformele online pe care ne promovam produsele si serviciile (Facebook si Google).
Folosim datele tale, doar daca avem acordul tau, in mai multe feluri, în functie de natura lor. 
Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam ?i cum le folosim ulterior:

Adresa de email: In cazul in care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ti trimite emailuri de informare cu privire la produsele si serviciile noastre, dar si la articolele si resursele pe care le publicam periodic pe acest site;

Numele si prenumele: In cazul în care ne-ai furnizat numele si prenumele tau, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primesti de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati; 
De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste participarea ta, sau a unuia dintre angajatii tai, la unul sau mai multe dintre cursurile noastre;

Functia profesionala: In cazul în care ne-ai furnizat Functia Profesionala, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care utilizatorii le primesti de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati;

Numarul de telefon: In cazul în care ne-ai furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, in cazul in care doresti sa primesti un colet, sa beneficiezi de un curs sau o vacanta, sau participi la evenimentele noastre, în scopul informarii cu privire la data si costul total al coletului (cu transport inclus) sau a cursului, vacantei pe care doresti sa il/o contractezi de la noi, sau la evenimentul la care doresti sa paticipi;

Numele companiei: In cazul în care ne-ai furnizat numele companiei pentru care lucrezi, sau pe care o administrezi, folosim aceste date pentru a emite factura de produse sau servicii pe care doresti la le contractezi de la noi;

Datele de facturare: In cazul în care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numarul de inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal), folosim aceste date pentru a emite o factura si livra produsele sau presta serviciile comandate de pe site-ul nostru;

Datele despre browser/IP/dispozitiv: in cazul în care ai fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosesti site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca tu sa gasesti mai usor informatiile de care ai nevoie;

Concluzie: Am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa nu fii obligat(a) sa ne furnizezi niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu te putem anunta cu privire la ofertele noastre de care ai putea fi interesat(a).
Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. 
Oferim produse / servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.

Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt colaboratorii nostri care suna fiecare client pentru confirmare comanda si apoi emit direct din site-ul nostru notele de transport pentru livrare colete, agentiile de turism partenere pentru efectuarea unei rezervari la hotel, pensiune, bilet avion, bilet autocar, bilet de tren sau alte servicii conexe activitatilor turistice, sau furnizorilor de la care ai cumparat vouchere de reduceri pe care le vei prezenta la sediul furnizorilor nostri pentru a beneficia de serviciile cumparate prin vouchere.
Intre noi si furnizorii nostri exista contracte de confidentialitate care sunt rspectate, conform legii.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate si anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.
In cazul în care avem acordul tau, iti vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre ofertele noastre.

Dezabonare de la newsletter (email direct): Te poti dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

1. Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
2. Prin trimiterea unui email catre noi, in care ne solociti dezabonarea.
In oricare dintre cele doua situatii, ne vom asigura ca nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata în maxim 48h de la primire.

Desfasuram campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele si serviciile pe care le oferim.
In acest context folosim doua retele de publicitate – Facebook si Google/DoubleClick, precum si mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau  a intereselor – aceste informatii fiind puse la dispozitia noastra de catre retelele amintite mai sus.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre tine (spre exemplu, cand vizitezi sau te înscrii pe pagina unui anumit curs/eveniment de pe site-ul nostru, vei fi adresat apoi, pe Facebook sau în reteaua de parteneri Google, cu reclama la produsul sau serviciul respectiv.
Iata care sunt drepturile tale în contextul colectarii si prelucrarii datelor.

Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele tale;
Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;
Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;
Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;
Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.
Drepturile de mai sus nu sunt absolute si exista exceptii. 
Pentru orice întrebari în acest context, te rugam sa ne trimiti un email la contact@apropodeals.ro
Pe acest site folosim cookie-uri. 

De asemenea, cu un click pe butonul din subsolul site-ului www.apropodeals.ro iti poti revizui acordul oferit pe acest site pentru acceptarea cookie-urilor.
In cazul in care iti putem oferi orice fel de informatii cu privire la produsele si serviciile noastre, sau la felul in care colectam si utilizam datele tale personale, te rugam sa ne trimiti un email la contact@apropodeals.ro . Detaliile noastre le gasesti si in pagina de contact.

Noile reglementari legate de protectia datelor tale au fost publicate pe site-ul oficial. 
Prin urmare, recomandarea noastra e sa iei masurile necesare, atunci cand ai motive sa crezi ca reglementarile sunt incalcate, pe orice site pe care îl accesezi.

Daca doresti sa iti stergem datele personale, te rugam sa ne soliciti in scris la contact@apropodeals.ro, urmand sa primesti confirmarea stergerii datelor, tot prin email, in maxim 48 ore lucratoare.