Preț întreg:
775 lei
Preț ofertă:
de la 575lei
S-au comandat: 31
 
Ofertă epuizată

Last minute sejur Ammoudia, Preveza, Grecia in iulie:

plecari 19 si 26 iulie

Hotel Glaros -> 585 lei/pers/sejur

 Hotel Asteras -> 575 lei/pers/sejur 

 Kostas Christor -> 575 lei/pers/sejur 

 Vila Mare  -> 595 lei/pers/sejur 

 Hotel Vasilis -> 595 lei/pers/sejur 

Pretul include:

-7 nopti de cazare

- transport cu autocarul Bucuresti-Ammoudia-Bucuresti

- ghid pe parcursul calatoriei  cu autocarul

- asistenta turistica telefonica pe toata perioada sejurului 24/24ore  7/7zile

Masa nu este inclusa.


Acordam urmatoarele BONUSURI turistilor nostri:

- apa gratuit in autocar pe perioada calatoriei

- cadou de Bun venit in camera

- voucher de reducere pentru excursia cu vaporasul in Paxi si Antipaxi

Ammoudia este o micuta statiune situata pe coasta nord-vestica a Greciei, cu iesire la Marea Ionica, situat intr-un cadru de o frumusete naturala remarcabila, la doar 15 km de statiunea Parga, chiar la estuarul raului Acheron.

Ammoudia dispune de o plaja lunga de nisip cu ape de mica adancime si o atmosfera destinsa, tipic greceasca, tavernele si barurile de pe plaja intretinand aerul calm de vacanta. Datorita acestor beneficii si nu numai, Ammoudia este destinatia perfecta pentru familiile sau cuplurile care isi doresc o vacanta linistita, in spiritul traditional al Greciei.

Potrivit mitologiei, Ammoudia a fost locul de trecere in lumea de apoi a sufletelor care traversau Raul Styx, in calatoria lor spre Imparatia lui Hades, cunoscuta ca imparatia umbrelor. Intrarea in imparatia lui Hades (Necromanteion) se afla la mica distanta de Ammoudia si este considerata oracolul mortilor.

Desi turismul nu este foarte dezvoltat, zona pastrandu-si inca traditionalismul pur, Amoudia se trezeste la viata in sezonul estival, cand tot mai multi turisti greci si straini vin sa se bucure de plaja generoasa, de raul ce traverseaza satul si, mai ales, de frumusetea peisajelor inconjuratoare.

Plaja in Ammoudia

In Ammoudia, plaja este lunga, de nisip, cu ape de mica adancime si o atmosfera destinsa, tipic greceasca, cu taverne si baruri. Conditiile naturale sunt perfecte pentru plaja si balaceala, configuratia statiunii intr-o continua dezvoltare in ultimii ani si posibilitati multiple pentru excursii optionale.

Atractii si obiective turistice in Ammoudia

Locul sacru Necromantio (oracolul mortii). Grecii antici credeau ca sufletele mortilor s-au refugiat in infern si ca pot vedea in viitor. Raul Acheron este considerat a fi vechiul Styx, care duce direct in infern.

Satul Gliki si izvoarele raului Acheron. In apropiere de Ammoudia se afla  satul Gliki si Acheron Springs,  locul unde raul iese din nou la suprafata, dupa ce a petrecut o buna parte a cursului sau prin crapaturile rocilor calcaroase ale muntilor pe care ii strabate in drumul spre varsarea in Marea Ionica. Acheronul e cunoscut ca „fluviul mortii” sau al durerii, din mitologie, dar unii i-au atribuit si propretati vindecatoare.

O vizita de o zi in Parga unde puteti vedea Castelul venetian ce strajuieste orasul, Biserica Sf. Nicolae, protectorul Pargai, localizata in centrul statiunii, Capela Adormirea Maicii Domnului.


Plecare din Bucuresti vineri seara, sejur sambata – sambata, sejur minim 7 nopti.


Inainte de cumpararea voucherului, te rugam sa verifici disponibilitatea camerelor in perioada solicitata la agentia de turism Platinum Travel prin email la lidia@platinumtravel.ro. 
PROGRAM DE LUCRU LUNI - VINERI 10 - 18.00

VOUCHERUL ESTE NERETURNABIL PENTRU REZERVARILE LA CARE S-A EFECTUAT DEJA REZERVAREA LA HOTEL SAU LA BILETUL DE AVION ACOLO UNDE ESTE CAZUL.

Dupa ce ai achizitionat voucherul te rugam sa transmiti in maxim 24 ore prin email numele complete, data nasterii pentru copii si perioada cand doresti rezervarea pentru a putea transmite rezervarea catre hotel. Rezervarile se transmit numai in scris la lidia@platinumtravel.ro

PLATINUM TRAVEL

Agentia PLATINUM Travel & Events este tour-operator din 2007 si dezvolta servicii 'business to business' catre clienti 'corporate'. Echipa pe care o formam are experiente multiple în serviciul turistic si hotelier. Suntem foarte pretentiosi cu munca noastra si calitatea acesteia. Urmarim profesionalismul în tot ceea ce facem si nu lasam detaliile în voia întâmplarii.

Servicii si produse

PLATINUM Travel & Events are 3 servicii de baza:

- turism de afaceri (Business Travel) care se adreseaza oamenilor de afaceri si companiilor care dezvolta sau care doresc programe de sustinere si perfectionare profesionala ale salariatului (training, team-building, work-shopuri, seminarii sau participarea la târguri si expozitii, la congrese s.a.);

- Incentive Trip: cu cele doua valente de recompensare si loializare: programe de premiere a salariatilor (dezvoltarea propriilor resurse umane prin programul de premiere a rezultatelor bune, evenimente speciale s.a.) si programe cu scopul de a fideliza clientii, furnizorii, firmele partenere (îmbunatatirea si optimizarea relatiilor pt turn-over maxim);

- Leisure Travel cuprinde programe de vacante sau sejururi pentru angajatii companiei. Acest program se adreseaza doar segmentului de piata format din companii medii si mari, societati nationale, corporatiilor multinationale si tuturor celor care înteleg sa protejeze propriul salariat.
Tel: 0748/221.030
e-mail: lidia@platinumtravel.ro
SC PLATINUM TRAVEL SRL
CIF RO22486522
CERTIFICAT INMATRICULARE J40/18249/2007
SEDIUL SOCIAL: CALEA VACARESTI 232, BL. 84, SC. A, AP.3, SECTOR 4, BUCURESTI
CONT IBAN RO31RNCB0074092451510001
BCR TIMPURI NOI
LICENTA TOUROPERATOR NR 4621/22.10. 2010 VALABILA PE TERMEN NEDETERMINAT
BREVET LIDIA BRINZA CU NR 3686/ 11.12.1999
POLITA ASIGURARE INSOLVENTA CITY INSURANCE BN 659 VALABILA PANA LA 08.03.2019

Site: http://www.platinumtravel.ro
Facebook: https://www.facebook.com/platinumtravel.ro

Adresa:

Strada Împăratul Traian, Bucharest, Romania, 3


Inscrieri timpurii charter Skiathos 2019
Super oferta charter Skiathos 2019